Koordinatori i grupit parlamentar të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Micevski ka thënë se prej nesër pritet të fillojë bllokimi aktiv i të gjitha ligjeve dhe politikave të përfaqësuara nga kjo qeveri. “Bllokimi i Kuvendit është pasojë dhe reaksion i veprimit të qeverisë…