1.  Mortal Kombat е една од најуспешните борбени игри на сите времиња.

2. Играњето видео игри ги обучува луѓето да донесуваат правилни одлуки побрзо.

3. Grand Theft Auto 5 е најскапата игра која некогаш била направена.

4. Играњето на видео игри пред спиење може да ви помогне да си го контролирате сонот.

5. 29% од гејмерите се под 18 години, 32% се од 18 до 35 години, а 39% се на возраст од 36 години и повеќе.

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *